Login

Geschiedenis van OrangeRepublic

OrangeRepublic Oude FotoOrangeRepublic heeft een rijke historie maar de bedrijfsnaam bestaat sinds begin 2009. Sinds 2001 tot 2006 zijn we actief met leadgeneratie-services in de Verenigde Staten, in 2006 kwamen we naar Nederland en sinds 2008 leveren we onze diensten ook in België.

Kwaliteit en service

In de Verenigde Staten zijn we actief geweest met leadgeneratie in de gezondheidszorg. Wat de markt daar zo uniek maakt, is het grote aantal concurrenten. Enkel door kwaliteit en service te leveren is het mogelijk om klanten te behouden. Bij de start van de activiteiten in Nederland in 2006 zagen we een aantal collega’s die zeer mooie concepten hadden opgezet maar niet de kwaliteit en service leverden waar lead en klanten tevreden mee waren.

Door consistente kwaliteit van leads (we kwalificeren bijvoorbeeld maar eenderde van onze aanvragen als lead) en door de mogelijkheid om zelf te bepalen wat een lead is, zijn we erin geslaagd om meer dan 300 softwareleveranciers te overtuigen van de voordelen van onze diensten.

Toekomst

Onze werkwijze Nederland en België zou volgens onze klanten ook van grote waarde kunnen zijn in andere Europese landen. Daarom onderzoeken we samen met onze klanten naar welke landen wij ons werkterrein zouden kunnen uitbreiden.