Login

Software Selectiepakket

Naast de hoge kwaliteit van de leads zorgen we ook voor een goede kwaliteit van het selectiepakket. Het pakket heeft o.a. in zich, een professioneel fullcolor glossy caseboek met 25 implementaties van softwarepakketten. Daarnaast zit de box vol andere handige materialen, hieronder een overzicht.

  • Checklist software aanschaf
  • 25 cases over selectie en implementaties van top bedrijven (104 pagina’s)
  • Projectplanningsschema
  • Veel artikelen over software selectie en implementatie
  • Vijf tot zeven leveranciers folders van de best passende leveranciers

Hoe maken we het pakket op maat?

Foto van leadboxWe hebben vaak tientallen leveranciers die een software oplossingen hebben in dezelfde categorie, het is aan ons om dat de beste leveranciers te selecteren. We kijken als eerste naar de wensen en expertise van leveranciers. Deze criteria bepaalt de eerste selectie. Daarna  kijken we naar regio, branches en referenties die leveranciers op hun site hebben staan, en de feedback die we krijgen van leads en leveranciers.

Wat stuurt u mee met het selectiepakket?

Ondanks dat we veel sites met verschillende namen hebben, versturen we alle pakketten onder de naam SoftwareCentraal. Veel van onze klanten leveren mooi materiaal mee in het selectiepakket zo bieden ze full demo’s, video’s, usb-sticks, mappen met veel folders en cases. Maar het merendeel heeft gewoon een gekleurde A4 met informatie. Het is het eerste contactmoment met de lead, dus denk in ieder geval goed na over wat u meestuurt.

Hoe versturen we het selectiepakket?

Onze partner Misi Fulfilment zorgt voor het beheer van honderden sets met materialen van leveranciers. De leadboxen worden dagelijks verstuurd met TNT services. Met onze leads sturen we altijd de track & trace code van de zendingen om zeker te weten wanneer uw materiaal bij de lead is aangekomen. U ontvangt van ons ook altijd folder notificatie e-mail om te waarschuwen wanneer uw materiaal op begint te raken of wanneer uw folders zijn binnen gekomen.